Beeldkraken heeft inmiddels 150 lesmodules online staan! Grote kans dat je als docent dus wel een geschikte afbeelding vindt om in te zetten tijdens de les.

Zoek je een lesmodule voor een bepaald thema, tijdvak of niveau? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van de website om sneller een passende module te vinden.

NIVEAUS

De lesmodules van Beeldkraken zijn ingedeeld in vijf verschillende niveaus, te herkennen aan het aantal sterren. Niveau 1 is het makkelijkste niveau, deze modules zijn geschikt voor de bovenbouw van de basisschool. Niveau 5 is het moeilijkste niveau, deze modules zijn geschikt voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Ter indicatie kun je de volgende tabel gebruiken.

TIJDVAKKEN

Zoek je een lesmodule voor een bepaald tijdvak? De lesmodules van Beeldkraken zijn onderverdeeld in de tien tijdvakken zoals we die kennen uit het geschiedenisonderwijs. Zo heb je snel een passende module bij jouw geschiedenisles gevonden.

ZOEKWOORDEN

Bij de filters vind je ook een zoekbalk waarin je een eigen thema of onderwerp in kunt typen.

VAKGEBIED

Wanneer je bij de verwerkings- en verdiepingsopdrachten bent aangekomen kun je een vakgebied aanvinken bij de filters. Ben je docent geschiendenis, Nederlands, maatschappijleer of CKV? Klik jouw vakgebied aan en de opdrachten behorende bij dit vakgebied worden vervolgens uitgelicht.

Mis je nog bepaalde afbeeldingen of thema’s? Laat het ons weten via info@beeldkraken.nl of vul het contactformulier in op de website.